Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Zwaardvechten

Workshop Zwaardvechten in Den Haag; Zwaardvechten of beter gezegd Historische Europese schermkunsten is een bijzondere sport/vechtkunst van eigen bodem, die hard terrein aan het winnen is. Duelleer met uw collega’s in deze actieve workshop van Hèt EvenementenTeam.

U maakt kennis met de veiligheids- en basisregels van het zwaardvechten, onder begeleiding van een ervaren instructeur. Daarna zult u de vechtkunsten uitvoeren als een echte Middeleeuwse ridder of als echte Japanse Samoerai. Bewapend met houten zwaarden zult u de aanvals- en verdedigingstechnieken oefenen in tweetallen.

Workshop zwaardvechten combineren?

Maak uw bedrijfsuitje in Den Haag compleet door de actieve workshop te combineren met een heerlijke lunch, diner, vergaderarrangementen of andere leuke activiteiten. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de workshop geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu