Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Zelfverdediging

Workshop Zelfverdediging Den Haag; Zelfverdediging is een sport waarbij u geen direct geweld gebruikt, het is een sport die u leert hoe u uzelf moet verdedigen. U leert op welke manier u diegene het beste kan benaderen. Bij de workshop zelfverdediging maakt u op een ontspannen wijze kennis met verschillende technieken van judo en karate. leer uzelf te verdedigen tijdens de workshop zelfverdediging.

U maakt tijdens de workshop kennis met de basisbeginselen van Tae Bo, boksen en kickboksen. Actie, reactie, conditie en techniek vormen de basis tijdens deze workshop in Den Haag. De workshopinstructeur zal ervoor zorgen dat iedereen vanaf het begin tot het eind betrokken is bij de workshop. De instructeur zal uiteraard ook interactief meedoen.

Uiteraard kan de workshop gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of spetterend themafeest. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Kijk dan op www.workshopteam.nl of bel 085 25 00 655 en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Let op: voor de workshop zelfverdediging geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu