Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Yoga

Yoga workshop Den Haag; Strek uzelf in de zonnegroet en bereik een balans tussen lichaam en geest. Tijdens de workshop yoga in Den Haag komt u geheel tot rust. Op een bewuste manier leert u uw lichaam te gebruiken. Samen met de ervaren instructeur doorloopt u verschillende oefeningen en laat u alle dagelijkse spanningen los.

Tijdens deze yoga workshop zult u verschillende oefeningen uitvoeren, die u worden aangeleerd door een ervaren yogadocent. Hierdoor brengt u uw lichaam en geest in balans. Daarnaast leert u te ontspannen tijdens inspanning, een ervaring die u tot ver buiten de Yogales rustiger en krachtiger maakt. Uw gedachtegang en gevoelsleven kan volledig tot rust komen, zodat herstel op al deze gebieden kan plaatsvinden. Yoga is dus de manier om het lichaam gezond, krachtig en soepel te maken en te houden en tegelijkertijd uw hoofd rust en ontspanning te brengen.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Yoga workshop combineren?

Uiteraard kan de yoga workshop in Den Haag gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de Yoga workshop geldt een minimale deelname van 15 personen!
Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Den Haag.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu