Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Tai Chi

Workshop Tai Chi Den Haag; tijdens de workshop Tai Chi in Den Haag gaan we op zoek naar de mogelijkheden en beperkingen van uw eigen lichaam. Met Tai Chi maakt u kennis met verschillende spectaculaire bewegingen, waardoor u de balans tussen lichaam en geest goed zult voelen. Zo zullen er meditatie oefeningen, loopoefeningen maar ook luisteroefeningen gedaan worden.

Al deze oefeningen zijn zeer goed voor de energiestroom in het lichaam. Deze workshop van Hèt EvenementenTeam is onder begeleiding van een professionele instructeur. Deze workshop van Hèt EvenementenTeam is ideaal om de harmonie in de groep te versterken. Iedereen kan meedoen en de workshop is uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop Tai Chi combineren?

Uiteraard kan de workshop Tai chi in Den Haag gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de workshop Tai chi geldt een minimale deelname van 15 personen!
Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Den Haag.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu