Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Tai Chi

Workshop Tai Chi Den Haag; Ontspan volledig en voel de balans tussen lichaam en geest. Tai Chi is een Chinese bewegingskunst waarbij meditatieoefeningen, loopoefeningen maar ook luisteroefeningen gedaan zullen worden.

De workshop Tai Chi is ontspannend, maar zet ook mensen in beweging en verhoogt de teamspirit. De workshop tai chi is vooral bedoeld om in het dagelijkse leven de zachte vechtkunst om te kunnen zetten in een praktische levenshouding. De solo oefeningen dienen je bewust te maken van je evenwicht en van de stappen en beweging die je maakt…

Workshop Tai Chi combineren?

Maak uw bedrijfsuitje in Den Haag compleet door de actieve workshop te combineren met een heerlijke lunch, diner, vergaderarrangement of andere leuke activiteiten. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de workshop geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu