Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Smartlappen zingen

Workshop Smartlappen zingen Den Haag; Een gezellige, muzikale en puur Hollandse workshop! Lol maken en plezier hebben staan voorop tijdens deze workshop in Den Haag. Of ze het willen toegeven of niet, stiekem kan iedereen de meeste smartlappen wel meezingen.

Onder begeleiding van een artiest leert u dat het niet alleen maar mee lallen is, maar dat er ook nog een techniek is voor het goed zingen van een smartlap. Ontwikkel uw zangkunsten en zing uit volle borst mee op bekendste smartlappen tijdens de workshop smartlappen zingen in Den Haag.

Uiteraard kan de workshop smartlappen zingen in Den Haag gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of spetterend themafeest. Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Den Haag. Staat uw workshop er niet bij? Bekijk dan het volledige overzicht van onze workshops of bel 085 25 00 655 en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu