Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Schermen

Workshop Schermen Den Haag; leer de elementaire aanval-en verdedigingstechnieken van deze bijzondere sport. De steekwoorden van deze activiteit zijn actie, reactie, spanning en ontlading. Op een luchtige manier leert u de basistechnieken van het schermen onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde instructeur. Tijdens deze workshop in Den Haag leert u ook echt duelleren. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een schermsabel, een beschermend masker en speciale kleding.

Onze workshop schermen in Den Haag wordt verzorgd door een ervaren en gediplomeerd leraar. Eventueel kan deze workshop bij mooi weer buiten plaatsvinden. Steekwoorden die de workshop omschrijven zijn actie, reactie, spelelement, spanning en ontlading.

Workshop schermen combineren?

Maak uw personeelsuitje in Den Haag compleet door de actieve workshop schermen te combineren met een heerlijke lunch, diner, vergaderarrangement of andere leuke activiteiten. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle workshops van Hèt EvenementenTeam geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu