Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Rhythm on Trash

Workshop Rhythm on Trash Den Haag; Muziek maken op een hele bijzondere manier kan tijdens de workshop Rhythm on Trash in Den Haag. Waarom een heel orkest aan dure instrumenten aan laten rukken als u ook muziek kunt maken op ‘instrumenten’ die regelrecht van de vuilstort komen? De naam ‘Rhythm on Trash’ verklapt het misschien al. U zult ontdekken hoe u muziek kunt maken op diverse soorten afval, zoals tonnen en plastic emmers.

Probeer samen met uw collega’s tot een swingend eindresultaat te komen, maar beleef vooral veel plezier tijdens deze unieke recycle workshop in Den Haag! Deze workshop is ideaal als teambuilding, als verrassende opening van de dag, als energizer tijdens uw vergadering of scholingsbijeenkomst of als knallende muzikale afsluiter.
Gaat u met afval de uitdaging aan?

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop rhythm on trash combineren?

Uiteraard kan de muzikale workshop rhythm on trash gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de workshop rhythm on trash geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu