Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Poker workshop

Poker workshop Den Haag pokeren Poker workshop Den Haag; Wist u dat niemand de echte oorsprong van poker kent? En dat er zo’n 80 miljoen Amerikanen regelmatig een potje pokeren? Heeft u ook altijd al eens willen leren pokeren? Zet uw pokerface op en laat u meeslepen in het spel tijdens de poker workshop in Den Haag.

U leert de verschillende basisregels van een professionele instructeur en gaat daarna een echt toernooitje spelen. Onze workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Tijdens onze workshop wordt nooit om prijzen in gelden gespeeld.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Poker workshop combineren?

Uiteraard kan de workshop pokeren gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de Poker workshop geldt een minimale deelname van 15 personen!

Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Den Haag.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu