Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Plat Haags

Workshop Plat Haags voor beginners Den Haag; Het blijft een fascinerend dialect dat Haags. Iedereen kent de figuren Henk Bres, Sjaak Bral en Haagse Harry ook. Zij hebben deze workshop al eens gevolgd. Ook al komt u uit de Jordaan of heeft u van jongs af aan al een zachte G, het maakt niet uit. Ook u moet er aan geloven!

Zing aan het einde van de rit het bekende Haagse nummer gemakkelijk mee. O, o, Den Haag, mooie stad achter de duinen, ik zou met niemand willen ruilen, meteen gaan huilen, als ik geen Hagenees zou zijn. U ‘mot’ er aan geloven! Bent u er klaar voor?

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop Plat Haags combineren?

Uiteraard kan de workshop Plat Haags voor beginners in Den Haag gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Den Haag. Staat uw workshop er niet bij? Bekijk dan het volledige overzicht van onze workshops of bel 085 25 00 655 en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Let op: voor de workshop djembé geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu