Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Mozaïek maken

Mozaïek maken Den Haag; Kiest u voor een kleurrijk of juist Delfts blauw kunstwerk. Tijdens deze creatieve workshop mozaïek maken Den Haag krijgt u de basisuitleg over mozaïek. Aan de hand van kleine stukjes tegel in verschillende vormen en maten en kleuren maakt u een mozaïek.

De workshop mozaïeken kan in verschillende vormen en maten gegeven worden. Door middel van speciale lijm, een hamer, een tang en metsel zult u een schitterend eindresultaat maken. Als u een creatieve ingeving heeft bedenkt u dan niet. Tijdens deze workshop kunt u de mooiste creaties maken, verras dus familie en vrienden met uw eigen mozaïek. Welke ontwerp u ook kiest, de workshop mozaïek maken in Den Haag staat garant voor een creatief en gezellig uitje.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Uw eigen creatie mee naar huis
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop mozaïek maken combineren?

Uiteraard kan de workshop mozaïek maken gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de creatieve workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de workshop mozaïek maken geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu