Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Lachworkshop

Lachworkshop in Den Haag; Een dan niet gelachen is een dag niet geleefd! Tijdens de lachworkshop kunt u goed plezier ervaren. Kinderen lachen tot 300 keer per dag, terwijl volwassenen gemiddeld maar 15 keer per dag lachen. Hoe meer u lacht, hoe beter u leert en presteert. Door te lachen ervaart u meer verbinding met anderen. Tot slot hebben wij de beste herinneringen aan de mensen met wie we vroeger de slappe lach hadden, wat tijdens de lachworkshop weer opnieuw ervaren wordt.

De lachworkshop kunt u vergelijken met een work-out. Tijdens de workshop gaat u samen met uw collega’s uw buikspieren trainen en heerlijk ontspannen. Gedurende de workshop worden allerlei oefeningen gedaan om de lach in alle volheid te ervaren. Er bestaan verschillende vormen van lachen: de ingetogen lach, de onbesuisde schaterlach en uiteraard de tranentrekkende lach. Tijdens de workshop begint u met een ingetogen lach en zal snel overgaan slappe lach aanval. Door middel van een aantal technieken leert u vanzelf te lachen. De lachworkshop is een workshop die u niet snel zult vergeten! Uw eerste herinneringsmoment zal de volgende dag zijn, wanneer u de spierpijn in uw buikspieren nog voelt.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Lachworkshop combineren?

Uiteraard kan de lachworkshop gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de lachworkshop geldt een minimale deelname van 15 personen!
Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Den Haag.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu