Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Workshops

Workshops Den Haag; net even anders dan anders! Welke workshop in Den Haag past het beste bij uw personeelsuitje? Leer een muzikaal en ritmisch eindresultaat neer te zetten tijdens de workshop Djembé of maak uw eigen sushi tijdens deze culinaire workshop! In overleg met u helpen wij graag bij het kiezen van de beste workshop voor uw gezelschap.

Workshops Den Haag

Wij hebben een groot assortiment aan workshops in Den Haag. Wij hebben alvast een selectie gemaakt van de leukste en origineelste workshops in Den Haag, inclusief begeleiding door professionele instructeurs! Wilt u uw collega’s uitdagen in een workshop schermen, een workshop smartlappen zingen of toch liever een workshop chocolade maken? Het is allemaal mogelijk bij Hèt EvenementenTeam! Links in het menu vindt u onze workshops in Den Haag verdeeld per categorie; actief, creatief, muzikaal, culinair en body & mind. U kunt er ook voor kiezen om workshops ‘los’ te boeken, maar ook combineren tot een leuk arrangement. Desgewenst verzorgen wij ook een lunch of diner bij uw workshops Den Haag.

Staat uw workshops Den Haag hier niet bij? Geen probleem, bekijk het volledige overzicht van onze workshops. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

De meeste workshops in Den Haag zijn al vanaf 15 personen mogelijk! Ook is het mogelijk om een workshop te combineren met andere activiteiten om een vullend dagprogramma te maken.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu