Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Handboogschieten

Workshop Handboogschieten Den Haag; heeft u ooit in de schoenen van Robin Hood of Willem Tell willen staan? En heeft u altijd al eens willen proberen om een doel vanaf grote afstand te beschieten met een handboog? Dit is mogelijk tijdens de workshop kruisboog- en handboogschieten van Hèt EvenementenTeam.

Handboogschieten werd oorspronkelijk gebruikt om te jagen. Hedendaags is in bijna alle landen verboden om te jagen met handboogschieten, behalve in de Verenigde Staten. Handboogschieten wordt alleen nog maar op eigen terreinen en boogschiet verenigingen beoefend. Handboogschieten wordt op Olympische Spelen en in wedstrijdverband gedaan. Verbeter uw oog-handcoördinatie tijdens de workshop handboogschieten. Professionele instructeurs maken u wegwijs in de technieken en veiligheidsregels van deze sport. Met een echte competitie waarbij u het opneemt tegen uw collega’s sluiten we deze workshop af. Wie heeft het scherpste schot en wint de strijd?

Workshop handboogschieten combineren?

Maak uw bedrijfsuitje in Den Haag compleet door de actieve workshop boogschieten te combineren met een heerlijke lunch, diner, vergaderarrangement of andere leuke activiteiten. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de workshop geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu