Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Graffiti spuiten

Graffiti spuiten Den Haag; maak uw eigen creatie of spuit een graffiti doek met het logo uw bedrijf, tijdens de workshop graffiti spuiten in Den Haag. Van een ervaren instructeur leert u de basistechnieken en omgaan met de vele kleuren en overgangen.

Laat uw creativiteit de vrij loop en waan uzelf een echte kunstenaar. Niets is te gek tijdens deze workshop, elke ingeving die u krijgt kan leiden tot kunst. Deze originele, uitdagende workshop is voor iedereen toegankelijk. Na afloop van de workshop krijgt iedereen zijn eigen werk mee naar huis, of u kunt kiezen uw kunstwerk achter te laten op de werkplek.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Per groep uw eigen creatie mee naar huis
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop graffiti spuiten combineren?

Uiteraard kan de creatieve workshop graffiti spuiten gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de creatieve workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Den Haag.

Let op: voor de workshop graffiti spuiten geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu