Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Djembé

Djembé Den Haag; Op zoek naar een leuke, laagdrempelige muzikale workshop waarbij ook het teamgevoel versterkt wordt? Probeer eens een workshop Djembé in Den Haag van Hèt EvenementenTeam! Geniet van een goed opgebouwde Djembé workshop, waarin we u op een enthousiaste manier kennis laten maken met de Djembé en kleine percussie instrumenten.Een ervaren instructeur leert u de basisbeginselen van het spelen op de Afrikaanse trommels.

Al snel heeft iedereen het onder de knie en maken jullie met elkaar een traditioneel West-Afrikaans ritme. Uw persoonlijke kwaliteiten komen aan bod en door ieders kwaliteit te gebruiken komen jullie gezamenlijk tot een zeer ritmisch en muzikaal eindresultaat. De djembé kan zittend en staand bespeeld worden. De speler kan door beide handen te gebruiken en zowel met de vingers als met de vlakke hand verschillende klankkleuren creëren. Er wordt in de workshop aandacht besteed aan samenspel, goed luisteren naar elkaar, muzikaliteit en natuurlijk gezelligheid. De workshop is geschikt voor elke gelegenheid.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop djembé combineren?

Uiteraard kan de workshop djembé gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Tip:

Deze workshop is ook zeer geschikt als onderdeel van uw (studie)dag, uitje of evenement. Samenwerking staat bij de muzikale workshop Djembé centraal.

Let op: voor de workshop djembé geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu