Culinaire workshops

Onze culinaire workshops in Den Haag zijn een toevoeging aan ieder personeelsuitje. Iedereen houdt van lekker eten en drinken, wat is er dan leuker dan je kennis hier over te vergroten? Van Sushi rollen tot bier proeven, het is allemaal mogelijk. Onze professionele Bourgondische instructeurs staan voor u klaar om hun kennis op het gebied van culinaire workshops met u te delen.

 

Culinaire workshops Den Haag

Culinaire workshops Den Haag; de leukste en lekkerste hebben wij voor u op een rijtje gezet. Creatief met chocolade, een Sauvignon Blanc en een Chardonnay van elkaar leren onderscheiden of Italiaans leren koken? Al vanaf 20 personen kunt u uw favoriete culinaire workshop bij ons boeken. Klik op uw een workshop voor meer informatie.

 

Uiteraard kunnen de workshops in Den Haag gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of spetterend themafeest. Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje in Den Haag. Staat uw workshop er niet bij? Bekijk dan het volledige overzicht van onze workshops of bel 085-25 00 655 en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

 
culinaire workshops Den Haagculinaire workshops sushi maken