Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Capoeira

Capoeira workshop Den Haag; Onder begeleiding van de klanken van het snaarinstrument de Berimbau ontdekt u tijdens de workshop Capoeira in Den Haag de Braziliaanse cultuur. Slimheid, samenwerking, snelheid en techniek zijn de belangrijkste elementen.

Ervaar dé Braziliaanse martial art waarbij acrobatiek, muziek, dans en gevecht samenkomen. Op het ritme van opzwepende muziek speelt u het sportieve spel van schijnbewegingen, aanvallen en verdedigen. Er wordt tijdens de workshop een spel gespeeld, geïnspireerd door klanken van de berimbau.De deelnemers staan tijdens de workshop allemaal in een grote kring. Midden in de kring mogen twee personen “de strijd” met elkaar aan gaan. Capoeira is een vechtsport waarbij de tegenstanders elkaar niet mogen raken, waardoor er een bijzonder schouwspel van muziek en dans ontstaat.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop capoeira combineren?

Uiteraard kan de muzikale workshop gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de workshop capoeira geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu