Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Capoeira

Workshop Capoeira Den Haag; Tijdens deze workshop komt u erachter dat dit een onderdeel is van de Braziliaanse cultuur en een lange geschiedenis kent. Capoeira is een spel wat vaak omschreven wordt als een Braziliaanse vecht-dans. Capoeira heeft een rol gespeeld bij de bevrijding van de slaven. Momenteel is capoeira uitgegroeid tot een bekende sport in Brazilië. De Afrikaanse elementen zijn nog duidelijk terug te vinden.

Tijdens de workshop wordt er een spel gespeeld dat geïnspireerd wordt door de klanken van de berimbau (een snaarinstrument) en waarbij slimheid, techniek, conditie en snelheid een rol spelen. Tijdens deze actieve workshop spelen twee mensen het capoeiraspel in een door mensen gevormde cirkel. Het hart van deze cirkel bestaat uit een rij muzikanten. Er is geen winnaar of verliezer. Wel wordt snel duidelijk wie het spel het beste beheert.

Workshop capoeira combineren?

Maak uw bedrijfsuitje in Den Haag compleet door de actieve workshop capoeira te combineren met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de workshop Capoeira geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu