Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Bedrijfslied schrijven

Bedrijfslied schrijven Den Haag; elk volk heeft een volkslied. Elke streek heeft een streeklied. Heeft uw bedrijf al een bedrijfslied? Samen met uw collega’s uit volle borst meezingen tijdens onze workshop “Het bedrijfslied” in Rotterdam.

Van te voren hebben wij al een lied geschreven, helemaal gericht op uw bedrijf. Eventueel is het ook mogelijk om tijdens een workshop zelf het bedrijfslied te schrijven. Samen met een professionele regisseur zal u het lied instuderen en het op een leuke manier opvoeren. U merkt al snel dat iedereen razend enthousiast mee doet en dat u het lied nog vaak hoort echoën in de gangen op kantoor.

Een bedrijfslied motiveert de medewerkers en zorgt voor een ‘wij-gevoel’!

Op de workshop bedrijfslied schrijven zijn enkele variaties mogelijk:

  • Het is mogelijk om tijdens de workshop het bedrijfslied zelf te schrijven.
  • Het is mogelijk om van het bedrijfslied een single te maken.
  • Het is mogelijk om een clip te maken bij het bedrijfslied.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop bedrijfslied schrijven combineren?

Uiteraard kan de workshop bedrijfslied schrijven gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de workshop djembé geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu