Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Wipe Out Beach Party

Wipe Out Beach Party Scheveningen; Laat uw gedachten even gaan. Doe uw ogen even dicht en stelt u zich eens voor dat u op een tropisch wit strand ligt met palmbomen en een cocktail in uw hand. Voelt dit goed? Dan is dit feest echt iets voor u! U wordt feestelijk ontvangen met een heerlijke cocktail en de dames krijgen een kleurrijke bloemenkrans aangereikt. Onze brassband zal een knallende optreden verzorgen, waarna u kunt genieten van een voortreffelijk barbecuebuffet dat onze koks voor u bereidt hebben.

Na het uitgebreide barbecue buffet zal er de hele avond een heerlijke zomerse sfeer hangen, zodat u alle werkstress even aan de kant kunt zetten en alleen maar zult genieten van alles om u heen. We beginnen de feestavond met een salsademonstratie door de beste salsadansers van Nederland. U gaat zelf ook de heupen los schudden. Na de demonstratie wordt er een workshop Salsa en Merengue gegeven.

Later op de avond zullen onze Braziliaanse showgirls met een spetterende sambashow en limbo- vuurshow uw strandfeest tot een tropisch hoogtepunt brengen. De DJ zorgt de gehele avond voor de beste beats tijdens uw personeelsfeest.

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Den Haag compleet.

Prijs is inclusief: uitgebreid diner, drankjes, entertainment en partymanager.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu