Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Viva las Vegas

Viva las Vegas personeelsfeest; Bij dit unieke themafeest kunt u zich klaarmaken voor een avond vol glitter en glamour! U wordt ontvangen door onze prachtige showgirls die u rollend een heerlijke welkomstcocktail aanbieden.

Wanneer u binnenkomt in de sfeervolle locatie kunt u genieten van een heerlijk dinerbuffet. Bent u klaar met eten en heeft u zin om te bewegen? De DJ staat voor u klaar om de beste hits te draaien. Wilt u een klein gokje wagen deze avond? De gedistingeerde croupiers staan al klaar bij de black jack- en roulette tafels. Verder kunt u voor de lekkerste cocktails terecht bij onze professionele bartenders. Ook kunt u een karikatuur laten maken van uzelf, zodat u een leuk aandenken heeft van het spetterend bedrijfsfeest Viva Las Vegas.

Geniet van de unieke sfeer die dit Viva Las Vegas themafeest u biedt! What happens in Vegas, stays in Vegas.

Staan de themafeesten in Den Haag van keuze er niet bij? Bekijk het volledige overzicht van onze bedrijfsfeesten in Den Haag. Voor vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of mailt u naar info@evenemententeam.nl.

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Den Haag compleet.

Prijzen van het Viva Las Vegas themafeest zijn inclusief: uitgebreid diner, drankjes, entertainment en partymanager.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu