Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

This is summer!

This is Summer! Scheveningen; Wat dacht u van een gezellige zwoele zomerfeestavond bij zonsondergang? Vanavond gaat het gebeuren! U en uw collega’s worden ontvangen met een heerlijke zomerse cocktail en de dames krijgen een kleurrijke bloemenkrans.

De opzwepende klanken van de percussie en de beste hits uit de jaren 80 en 90 komen u tegemoet. Tijdens deze feestavond kunt u weer genieten van ‘The Good Old Times’. U en uw collega’s worden op een unieke en exclusief voor u gereserveerde beachclub ontvangen.

Verder kunt u gedurende de avond genieten van heerlijke (tropische) drankjes, een uitgebreid barbecuebuffet en lekkere muziek. Geniet van de hits van Abba, The Weather Girls, Jackson 5 en The BeeGee’s, doe mee met de workshop discodansen en ga helemaal los op de verlichte dansvloer. Onze professionele discodansers zullen een geweldige demonstratie neerzetten en natuurlijk dagen zij u uit om mee te doen aan de workshop! De DJ zorgt ervoor dat u tot in de kleine uurtjes kunt dansen op de zomerse muziek.

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Den Haag compleet.

Prijzen zijn inclusief: uitgebreid diner, drankjes, entertainment en partymanager.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu