Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Swinging Night

Swinging Night personeelsfeest; Spetterende en swingende artiesten die een geweldig optreden verzorgen op een sfeervolle locatie in Den Haag, swingende collega’s en de lekkerste drankjes zijn de hoofd ingrediënten van het themafeest Swinging Night in Den Haag! Een allround repertoire in een frisse sprankelende uitvoering, verzorgd door jonge talentvolle muzikanten. De muzikanten hebben elk moment van de avond een feeling met het publiek.

Tijdens een uitgebreid dinerbuffet zullen de muzikanten zorgen voor sfeervolle achtergrondmuziek. Nadat u uw buik heeft rond gegeten zullen de artiesten iedere hit spelen die u wilt! U kunt verzoeknummers aanleveren bij de artiesten. Wanneer de artiesten beginnen te spelen, kunt u uw dancemoves tonen aan al uw collega’s. De voetjes gaan het personeelsfeest Swinging Night geheid van de vloer.

Voor vragen over het bedrijfsfeest Swinging Nights Den Haag of overige vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655 of mailt u naar info@evenemententeam.nl.

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Den Haag compleet.

Prijzen van Swinging Night zijn inclusief: uitgebreid diner, entertainment en partymanagers.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu