Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Latin Spirit Party

Latin Spirit Party Den Haag; een tropische feestavond vol met entertainment dat is het themafeest de Latin Spirit Party! U wordt op een feestelijke manier ontvangen met een heerlijke welkomstcocktail en een spetterend optreden van onze brassband. Hierna kunt u genieten van een workshop salsadansen, terwijl de DJ met de juiste swingmuziek zorgt voor een gezellige sfeer.

Na het diner is het tijd voor een demonstratie Salsa dansen van de beste Salsadansers van Nederland. Het is niet de bedoeling dat u er alleen naar kijkt, maar het natuurlijk ook zelf gaat ervaren. Na de demonstratie wordt er namelijk een workshop Salsa en Merengue gegeven, die wordt afgesloten met een kleine danswedstrijd. Wanneer de Salsa koning en koningin van de Latin Spirit Party bekend gemaakt zijn, kunt u op eigen gelegenheid gezellig naborrelen of uw salsamoves laten zien op de dansvloer.

Later op de avond volgt er nog een swingende samba show, verzorgd door echte Braziliaanse showdanseressen. Natuurlijk kan een Limbo vuurshow, waarbij het publiek wordt uitgenodigd zelf deel te nemen, ook niet ontbreken op deze tropische avond! Welke collega is het lenigst en komt het laagst onder de lat door?

Tip: voor een ultieme tropische sfeer voor uw Latin Spirit Party kunt u het beste een beachclub als locatie kiezen!

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Den Haag compleet.

Prijzen van dit Latin Spirit Party zijn inclusief: drankjes, entertainment en partymanager.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu