Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Ik hou van Holland

Ik hou van Holland Den Haag; terwijl u heerlijk geniet van een uitgebreid diner wordt u getest op uw kennis over Nederland en de politieke hoofdstad Den Haag. En wat dacht u van onze nieuwe Koning Willem-Alexander? Wat weet u van hem en wat weet u eigenlijk van Prinses Beatrix? Het spel kan natuurlijk niet beginnen zonder dat u een groepsnaam en typisch Haagse strijdkreet heeft bedacht.

Daarna begint de eerste vragenronde. Hoe staan Nederlanders in het buitenland bekend? Waar staat ‘Het Torentje’ om bekend? Noem de namen van de drie dochters van Koning Willem-Alexander. De inhoudelijke vragen over Nederland en Den Haag zijn op een humoristische manier gemaakt. Alles komt naar voren tijdens het ‘Ik hou van Holland Den Haag’ spel: competitie, samenwerking, zang en maffe vragen zijn de hoofdingrediënten van deze avond.

De zangkunsten van u en uw collega’s komen aan bod tijdens de tweede ronde. Wie van u kan het best de liedjes herkennen, meezingen en afmaken? Dat wordt tijdens deze ronde allemaal duidelijk. Misschien schuilt er wel een getalenteerde zanger of zangeres in u. Tijdens de laatste ronde wordt bekend wie de winnaar is van Ik hou van Holland Den Haag.

Tussen de rondes door kunt u bijkletsen, de nieuwste roddels doornemen met uw collega’s en genieten van een uitgebreid drie-gangendiner.

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Den Haag compleet.

Prijs is inclusief: uitgebreid diner, Ik hou van Holland spelprogramma en quizmaster.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu