Wipe Out Beach Party

Wipe Out Beach Party Scheveningen; Laat uw gedachten even gaan. Doe uw ogen even dicht en stelt u zich eens voor dat u op een tropisch wit strand ligt met palmbomen en een cocktail in uw hand. Voelt dit goed? Dan is dit feest echt iets voor u! U wordt feestelijk ontvangen met een heerlijke cocktail en de dames krijgen een kleurrijke bloemenkrans aangereikt. Onze brassband zal een knallende optreden verzorgen, waarna u kunt genieten van een voortreffelijk barbecuebuffet dat onze koks voor u bereidt hebben.

 

latin-spirit-party-in-Den-Haagworkshop Den Haag

 

Na het uitgebreide barbecue buffet zal er de hele avond een heerlijke zomerse sfeer hangen, zodat u alle werkstress even aan de kant kunt zetten en alleen maar zult genieten van alles om u heen. We beginnen de feestavond met een salsademonstratie door de beste salsadansers van Nederland. U gaat zelf ook de heupen los schudden. Na de demonstratie wordt er een workshop Salsa en Merengue gegeven.

 

Later op de avond zullen onze Braziliaanse showgirls met een spetterende sambashow en limbo- vuurshow uw strandfeest tot een tropisch hoogtepunt brengen. De DJ zorgt de gehele avond voor de beste beats tijdens uw personeelsfeest.

 

Maak met één van de thema’s van ons evenementenbureau uw personeelsfeest in Den Haag compleet.

Prijs is inclusief: uitgebreid diner, drankjes, entertainment en partymanager.

 

Themafeesten Den HaagBedrijfsuitjes-Den-Haag-offerte