Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Ranking your Colleagues

Ranking your Colleagues Den Haag; u kent vast het tv programma ‘Ranking the Stars’ waarbij de sterren geranked worden. Vandaag zult u uw eigen collega’s gaan ranken in Den Haag, tijdens ranking your colleagues. Tijdens het ranken leert u uw collega’s van een hele andere kant kennen.

‘Wie komt er het meest te laat op werk?’ ‘Wie heeft er last van een ochtendhumeur?’ ‘Wie heeft de meest afwijkende kledingsmaak?’ Al dit soort stellingen zult u vandaag over uw collega’s moeten beantwoorden en deze antwoorden dient u te rangschikken. Na het ranken van een stelling zal een van u de antwoorden op de vragen moeten beargumenteren. Een programma vol lol is het Ranking your Colleagues Den Haag programma.

Ranking your colleagues kenmerkt zich door een gezellige en open sfeer: de partymanager en de deelnemers nemen elkaar geregeld op de hak en doen vaak opmerkelijke uitspraken en openbaringen. Het voorlezen van de lijst gaat veelal gepaard met satirische uitspraken over uw collega’s uit het bedrijf.

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Ranking your colleagues combineren?

Uiteraard kan het spel Ranking your colleagues gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of een leuke activiteit. Staat het stadsspel van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor het spelprogramma Ranking your colleagues geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu