Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Polaroid Action

Polaroid Action Den Haag; wie maakt er op een leuke en creatieve manier een foto op Het Plein in Den Haag? Dit is één van de opdrachten die gemakkelijk voor kan komen in het spelprogramma Polaroid Action. Voorafgaand aan de Polaroid Action zult u een duidelijke uitleg krijgen van onze gespecialiseerde spelbegeleiders.

U zult elkaar tijdens dit spel beter leren kennen door het maken van foto’s en verschillende vraagstukken. Zo zullen er vragen beantwoord moeten worden als: Wat is het oudste gebouw van Den Haag? Waarom heeft Den Haag twee grote treinstations? Na afloop van het spelprogramma zal door een vakkundige jury een winnaar worden gekozen. De Polaroid Action is een uniek stadsspel waarmee u de hele stad Den Haag op een originele manier leert kennen.

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Polaroidcamera tijdens het spel
  • Versnapering voor onderweg
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
  • Leuke fotocollage van de polaroid foto’s

Polaroid action combineren?

Uiteraard kan het stadsspel Polaroid action gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of een ander leuke activiteit. Staat het stadsspel van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s en workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor het spelprogramma Polaroid action geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu