Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Ontdek de saboteur

Ontdek de saboteur Den Haag; Hét bedrijfsuitje om uw collega’s goed te leren kennen. Tijdens het Ontdek de saboteur spelprogramma in Den Haag is het aan u om de saboteur in uw team te ontmaskeren. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep?

En wie verdenkt u van het saboteren van de opdrachten? De saboteur loert iedere minuut tijdens de vele leuke en grappige opdrachten mee. Wie vertrouwt u het uitvoeren van de opdrachten toe? Niemand is te vertrouwen in dit actieve spelprogramma. Het is aan u om er voor te zorgen dat u met uw groep zoveel mogelijk punten binnenhaalt tijdens de opdrachten en dat u de saboteur weet te ontmaskeren tijdens het spannende eindspel.

Het stadsspel Ontdek de saboteur in Den Haag is de ultieme uitdaging die uiteindelijk met een verrassende prijsuitreiking wordt afgesloten.

Tip: Sluit de gezellige dag af met een borrel of lunch/en of diner zodat de saboteurs met liefde kunnen vertellen hoe ze iedereen om de tuin hebben geleid!

Maak uw personeelsuitje in Den Haag compleet met een stadsspel van Hèt EvenementenTeam. Bekijk nu ons compleet overzicht van de spelprogramma’s.

Let op: voor het spelprogramma Ontdek de saboteur geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu