Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Mannen tegen de vrouwen

Mannen tegen de vrouwen Den Haag; het stadsspel mannen tegen de vrouwen is afgeleid van het leuke televisieprogramma ‘Jongens tegen de meisjes’. De spanningen lopen hoog op tijdens het spel ‘Mannen tegen de Vrouwen’. Bij aankomst wordt u ontvangen door de spelleiders, waarna er een gedetailleerde speluitleg komt. De spanning en de vooroordelen over beide sekse stijgen.

De teams worden verdeeld, natuurlijk in een mannen- en een vrouwenteam. Wie maken er de meeste woorden in een letterpak? Of wie beeld er het best een songtekst uit, de mannen of de vrouwen? Tussen de opdrachten door zullen er ook nog enkele quizvragen naar voren komen, waardoor de strijd tussen de mannen en de vrouwen alleen maar meer wordt. Beide teams zullen zich moeten verdiepen in het andere geslacht om te winnen.

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Versnapering voor onderweg
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
  • Filmpjes ontvangt u na afloop digitaal

Mannen tegen de vrouwen combineren?

Uiteraard kan het stadsspel mannen tegen de vrouwen gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of een leuke activiteit. Staat het stadsspel van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor het spelprogramma Mannen tegen de vrouwen geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu