Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Levend Ganzenbord

Levend Ganzenbord Den Haag; wie kent het stadsspel Den Haag Levend ganzenbord Den Haag niet? Dit eeuwenoude bordspel is in een nieuw jasje gestoken. Bij Levend Ganzenbord is, net als in het originele spel, het speelveld verdeeld in 63 vakken. Maar bij Levend Ganzenbord staat elk vak voor een plaats in de stad waar het spel gespeeld wordt.

De teams gooien om de beurt met een grote dobbelsteen. Het aantal ogen dat gegooid wordt is het aantal stappen dat men vooruit mag. Ook bij deze variant geldt: “pas op!” kom niet in de put terecht. Het team dat als eerste bij het eindpunt aankomt is de winnaar van de dag! Levend Ganzenbord kan worden gekoppeld aan verschillende thema’s. Wanneer u de stad wil leren kennen, dan zullen de vragen en opdrachten gericht zijn op de geschiedenis en bezienswaardigheden van de stad. Is het een teambuildingsactiviteit? Dan zal de samenwerking tussen collega’s en het bedrijf centraal staan. Levend Ganzenbord heeft voldoende mogelijkheden om van ieder bedrijfsuitje een geslaagde dag te maken!

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Versnapering voor onderweg
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
  • Filmpjes ontvangt u na afloop digitaal

Levend ganzenbord combineren?

Uiteraard kan het stadsspel Levend ganzenbord gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of een leuke activiteit. Staat het stadsspel van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor het spelprogramma Levend ganzenbord geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu