Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Spelprogramma’s Den Haag

Spelprogramma’s Den Haag; door middel van onze spelprogramma’s, citygames of stadspellen zult u de stad Den Haag op een leuke manier ontdekken! Uiteraard leert u uw collega’s ook op een speelse wijze kennen.

Hèt EvenementenTeam beschikt over verschillende, zeer gezellige, originele en vaak lachwekkende spelprogramma’s in Den Haag. Probeer de weg te vinden tijdens de fotopuzzeltocht of ga de strijd in teamverband met elkaar aan tijdens de polaroid action, camera 88 of levend ganzenbord in Den Haag.

Spelprogramma’s Den Haag

Onze spelprogramma’s in Den Haag zijn ideaal te combineren in een leuk arrangement, maar ook zeer geschikt als losse activiteit. Het is mogelijk om een spelprogramma te voorzien van een persoonlijk tintje door leuke vragen en opdrachten over uw bedrijf in de route te verwerken.

In het menu aan de linkerkant van de pagina kunt een overzicht vinden van onze spelprogramma’s in Den Haag. Het is ook mogelijk het spelprogramma te combineren met een uitgebreide lunch, borrel of diner. Wij regelen graag de perfecte locatie in Den Haag hiervoor.

Staat uw spelprogramma er niet bij? Bekijk het volledige overzicht van onze spelprogramma’s. Voor spelprogramma’s op maat of overige vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085 25 00 655.

Voor alle spelprogramma’s in Den Haag geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu