Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Vredespaleis Den Haag

Vredespaleis Den Haag; Het Vredespaleis is een van de meest gefotografeerde monumenten van Den Haag. In het Vredespaleis zijn verschillende beroemde internationale instanties gevestigd, zoals het Internationaal Gerechtshof, Permanent Hof van Arbitrage, de prestigieuze Bibliotheek van het Vredespaleis en de Haagse Academie voor Internationaal Recht, waar jaarlijks honderden rechtenstudenten uit de hele wereld cursussen komen volgen.

Rondleiding Vredespaleis Den Haag

Bij een rondleiding door het Vredespaleis Den Haag begint u in het Visitors Centre van het Vredespaleis. Hier krijgt u een indrukwekkende introductiefilm te zien en een tentoonstelling over het ontstaan van het Vredespaleis Den Haag. Het Vredespaleis Den Haag is eigenlijk een werkpaleis en niet altijd toegankelijk voor het publiek. Toch openen zij een aantal weekenden per jaar hun deuren. Wanneer dit het geval is vertelt een gids tijdens een rondleiding over het gebouw en alle instellingen die erin gehuisvest zijn. Eens per maand kunt u ook onder begeleiding van een tuinman de historische tuin van het paleis bezoeken. Dit kunt u natuurlijk combineren met een bezoek aan het paleis.

Stel zelf uw personeelsdag in Den Haag samen met het maatwerk van ons evenementenbureau. Bekijk ook eens onze website www.workshopteam.nl voor een compleet overzicht van workshops en spelprogramma’s van Hèt EvenementenTeam.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu