Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Tweede Kamer

Tweede Kamer; Ruim 400 jaar geleden besloten statige leden aan het Binnenhof over het lot van de burgers van Nederland. Dankzij de inzet van bewegingen zijn de rechten van Nederlanders door de eeuwen heen steeds uitgebreid.

Grote politieke vergaderingen of debatten vinden vrijwel altijd plaats in een plenaire vergadering, waaronder debatten over belangrijke actuele zaken, algemene beschouwingen enzovoorts. Ook definitieve besluitvormingen gebeurt plenair, zoals stemmingen over wetsvoorstellen, moties et cetera.

Tweede Kamer, Eerste Kamer en Ridderzaal

Heeft u zich altijd al afgevraagd hoe het er in een vergaderzaal aan toe gaat? Het Bezoekerscentrum van ProDemos organiseert rondleidingen door de Tweede Kamer, de Eerste Kamer en de Ridderzaal waarin de geschiedenis van het parlement en de parlementsgebouwen centraal staan. Aan elke rondleiding gaat een videopresentatie vooraf. Het is aan te raden om te reserveren. De toegangsprijs is afhankelijk van het geboden programma. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Stel zelf uw personeelsdag in Den Haag samen met het maatwerk van ons evenementenbureau. Bekijk ook eens onze website www.workshopteam.nl voor een compleet overzicht van workshops en spelprogramma’s van Hèt EvenementenTeam.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu