Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Mauritshuis

Mauritshuis; het Mauritshuis is een bekend museum in Den Haag waar voornamelijk schilderijen uit de Gouden Eeuw hangen. Maar er hangen ook verschillende schilderijen uit de 18e eeuw. Het Mauritshuis heeft een verzameling van maar liefst 800 schilderijen. Het gebouw is gevestigd aan de Hofvijfer in Den Haag en staat op de werelderfgoedlijst.

Rondleiding Mauritshuis

Tijdens de rondleiding door het Mauritshuis in Den Haag maakt u kennis met deze bijzondere collectie. Een gids leidt u langs de hoogtepunten van het museum en vertelt u waarom de schilderijen uit de Gouden Eeuw zo bijzonder zijn. Om de zoveel maanden is er een tentoonstelling in het Mauritshuis waar u kunt genieten van de bijzondere kunst. Combineer uw bezoek aan het Mauritshuis met de galerij van prins Willem V van Oranje-Nassau . Wilt u uw bezoek aan het Mauritshuis zelf samenstellen? Ook dat kan! Neem voor de mogelijkheden contact op met Hèt EvenementenTeam.

let op; maximaal 15 personen per rondleiding.

Maurits combineren?

Stel zelf uw personeelsdag in Den Haag samen met het maatwerk van ons evenementenbureau. Bekijk ook eens het volledig overzicht van onze workshops, spelprogramma’s, themafeesten en comedyshows van Hèt EvenementenTeam. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of bel 085 25 00 655 en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu