Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Madurodam

Madurodam; In Madurodam komen de miniaturen en hun verhalen tot leven. Er is veel te zien, te beleven en vooral te doen! Tijdens een bezoek aan Madurodam kunt u heel miniatuur Nederland in één keer beleven. Een bijpassend persoon vertelt via een interactief scherm alle interessante verhalen over de Nederlandse hoogtepunten.

Bij de ingang van Madurodam ontvangt u een plattegrond met veel informatie en een scankaart. Door middel van deze scankaart kunt u de videoschermen in het park activeren, zodat er een filmpje opstart. Met deze scankaart kunt u interessante verhalen verzamelen om ze zo laten weer te bekijken op de schermen in de muren.

Interactief Madurodam

Madurodam heeft in 2012 haar park vernieuwd, waar interactieve dingen te doen zijn. Zo kunt u als bezoeker leren vliegen op Schiphol of containers op een schip laden in Rotterdam. Naast deze interactieve activiteiten kunt u ook aandachtig luisteren naar het verhaal achter bepaalde gebouwen in Nederland.

Tip: Combineer uw bezoek aan Madurodam met het Omniversum in Den Haag of Sea Life in Scheveningen op dezelfde dag. Met een combinatieticket bezoekt u extra voordelig Madurodam samen met nóg een topattractie. Grootbeeldfilmtheater Omniversum biedt u een indrukwekkend koepelscherm. In SEA LIFE Scheveningen staat u oog in oog met haaien, roggen en andere zeedieren.

Stel zelf uw personeelsdag in Den Haag samen met het maatwerk van ons evenementenbureau. Bekijk ook eens onze website www.workshopteam.nl voor een compleet overzicht van workshops en spelprogramma’s van Hèt EvenementenTeam.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu