Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Likeurproeverij

Likeurproeverij Den Haag; Lang geleden, toen de straten nog gehuld gingen in de dikke dampen van de steeds meer oprukkende industrialisatie, bloeide er in het oude Haagse Centrum een fabriek van jenevers, bitterextracten en likeuren. De stoomdistilleerderij is momenteel in gebruik als museum, maar heeft sinds 1842 al heel wat uniek likeurtjes geproduceerd.

Tijdens een likeurproeverij in deze fabriek krijg u een korte uitleg over de geschiedenis van Stoomdistilleerderij en de geproduceerde dranken. In het verleden was besloten om de distilleerderij, gelegen aansluitend aan het originele negentiende eeuwse winkelgebied volledig af te breken. Dit in verband met dat de productie van alcohol in het centrum met zich mee brengt. Na een grondige restauratie, waarbij het originele winkelinterieur in oude staat hersteld is, opende de likeurproeverij in 2000 wederom haar deuren. De ruimte die nu de museumtuin vormt, was vroeger de distilleerderij.

Geniet tijdens de likeurproeverij van vijf verschillende dranken zoals jenever en likeur. Proef de beste likeurtjes van Den Haag en geniet van de historische entourage. U zult tevens worden voorzien van diverse tafelgarnituren, zodat de likeuren niet meteen naar uw hoofd stijgen en om even de smaak te neutraliseren .

Zin in een likeurtje na afloop om thuis nog even na te genieten? In de slijterij kunt u natuurlijk altijd uw slag slaan na afloop! Geniet ervan en proost!

Stel zelf uw personeelsdag in Den Haag samen met het maatwerk van ons evenementenbureau. Bekijk ook eens onze website www.workshopteam.nl voor een compleet overzicht van workshops en spelprogramma’s van Hèt EvenementenTeam.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu