Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Gemeentemuseum

Gemeentemuseum Den Haag; Het Gemeentemuseum is er om je te verassen, met haar mooie licht overgoten zalen komen de kunstwerken tot leven. In het museum zijn topstukken te zien van beroemde kunstenaars, zoals: Pablo Picasso, Wassily Kandinsky, Claude Monet, Constant, Francis Bacon en Louise Bourgeo.

Ook heeft het museum een speciale Mondriaan & De Stijl vleugel. In dit gedeelte van het museum wordt duidelijk hoe Piet Mondriaan zich heeft ontwikkeld als kunstenaar. In de Wonderkamers kunt u op een kleurrijke en interactieve manier kennis maken met de kunstcollectie van het Gemeente Museum. Dit is een unieke ervaring voor verschillende doelgroepen. Laat het mooie gebouw u op een bijzondere manier meeslepen door de wereld van de kunst!

Rondleiding door Gemeentemuseum Den Haag

Heeft u een afdelingsuitje of bent u met een groep van minimaal van maximaal 20 personen? Vraag dan een gids aan die tijdens de rondleiding u uitgebreide uitleg geeft over diverse tentoonstellingen en kunstwerken in het Gemeentemuseum Den Haag. Bekijk de grote collectie op een andere manier en kom meer te weten over een kunstenaar of het kunstwerk door toelichting van een van onze deskundige gidsen.

Stel zelf uw personeelsdag in Den Haag samen met het maatwerk van ons evenementenbureau. Bekijk ook eens onze website www.workshopteam.nl voor een compleet overzicht van workshops en spelprogramma’s van Hèt EvenementenTeam.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu