Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Verkoop met humor

Verkoop met humor; Een leerzame dag vol met humor in de gezellige stad Den Haag. U begint de dag met een heerlijke lunch in het centrum van Den Haag. Daarna gaat het echte werk beginnen. Bij veel bedrijven moeten er verkoopgesprekken gevoerd worden, maar hoe doe je dit het beste?

Dit leert u allemaal tijdens de workshop verkoop met humor. Als u alle kneepjes van het vak heeft geleerd, gaat het improvisatietheater beginnen. Hierin gaat u allerlei spellen doen om te zien of u alles van de workshop onder de knie heeft. Na deze middag vol met humor gaat u dineren met aansluitend een professionele comedyshow.

Workshop verkoop met humor

Spreken voor een publiek is voor velen erg stressvol, maar het is een van de belangrijkste vaardigheden die een individu kan hebben. Vooral in het bedrijfsleven is voor veel mensen het geven van een presentatie een groot obstakel, maar dat zal na de workshop verkoop met humor verleden tijd zijn. Leer van een comedian hoe het is om te spreken voor een publiek. Je kunt met humor veel van je angsten overwinnen. In het bedrijfsleven is het belangrijk dat u ontspannen en overtuigend kan presenteren, het publiek kan amuseren en de boodschap kan overbrengen.

Improvisatietheater

Door middel van leuke opdrachten en oefeningen leert u hoe u het beste kan inspelen op anderen om uw heen. U leert om het durven maken van fouten, flexibel te kunnen schakelen in uw gedrag en ‘’Ja’’ te zeggen tegen veranderingen. Door out of the box te denken ontstaan de meest creatieve en innoverende ideeën en de meest hilarische situaties, die nog lang in uw geheugen zullen staan. Geen ‘’Ja maar’’ meer, maar ‘’Ja en..’’. U leert ideeën om te zetten in scenes met vooral veel humor en samenspel!

Stand-up comedyshow

Stand-up comedy is een uit Engeland en de Verenigde Staten overgewaaide theatervorm. Stand-up comedy bestaat vaak uit korte humoristische anekdotes. De komiek reciteert meestal een snelle groepering van humoristische verhalen en oneliners. Bij stand-up comedy zullen er professionele comedians een wervelende stand-up comedyshow neerzetten. De comedians hebben meestal niet veel meer nodig dan een spotlight en een microfoon. Tijdens de comedyshow is er constant interactie met het publiek, wat natuurlijk veel hilariteit opleverd.

Verkoop met humor combineren?

Heeft u liever een andere comedy-activiteit? Bekijk het volledig overzicht van onze comedy-activiteiten of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor het arrangement Verkoop met humor in Den Haag geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu