Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Typisch Den Haag

Typisch Den Haag; vandaag ontdekt u de stad op een typisch Haagse manier. U zult genieten van al het moois wat Den Haag te bieden heeft vanuit een boot.

Na de indrukwekkende tocht gaat uw werken aan een Haags dialect door middel van een workshop plat Haags praten. U zult de dag afsluiten met heerlijke drankjes. Maak kennis met verschillende soorten jenevers en likeuren tijdens de likeurproeverij. Een typisch Haags bedrijfsuitje dus!

Rondvaart

U zult Den Haag vanuit een rondvaartboot verkennen. Iedere Hagenaar of Hagenees behoort dit mee te maken. Ook voor niet Hagenaars is deze rondvaart zeer interessant, want Den Haag is met zijn roemrijke verleden een stad waar veel te beleven valt. Koninklijk, berucht en beroemd. Uw schipper verteld over de mooiste bezienswaardigheden met anekdotes over mensen en andere zaken uit het verleden, het heden en de toekomst.

Workshop plat Haags praten

Het blijft een fascinerend dialect dat Haags. Iedereen kent de figuren Henk Bres, Sjaak Bral en Haagse Harry ook. Zij hebben deze workshop al eens gevolgd. Ook al komt u uit de Jordaan of heeft u van jongs af aan al een zachte G, het maakt niet uit. Ook u moet er aan geloven!

Likeur proeverij

Nadat u alle kanten van Den Haag gezien heeft is het tijd voor iets lekkers. U krijgt een rondleiding door de brouwerij. Daarna zult u een korte uitleg krijgen over de geschiedenis van stoomdistilleerderij van Kleef en de geproduceerde dranken. Als afsluiter van uw teamuitje geniet u van een heerlijke proeverij met verschillende jenevers en likeuren en daarbij mag een diverse tafelgarnituur niet ontbreken.

Typisch Den Haag combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Typisch Den Haag’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Den Haag geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu