Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Sportief Den Haag

Sportief Den Haag; heeft u zin in een sportief avontuur in Den Haag? Dan wordt dit een bedrijfsuitje om nooit te vergeten. Wat dacht u ervan om aan de hand van een routekaart, foto’s en een fiets een route te maken van Den Haag naar Scheveningen?

Na een uitgebreide lunch in een beachclub moet u uzelf klaar gaan maken, want u gaat raften over de wilde golven van de Noordzee. Nadat u eenmaal de kick te pakken heeft gaat u strijden tegen uw collega’s bij de Giant Beach Games. Wie heeft het meeste uithoudingsvermogen? Kom erachter tijdens uw sportief bedrijfsuitje in Den Haag.

Fietspuzzeltocht

De sportieve dag begint met een fietstocht. Het is niet zomaar een fietstocht, maar een fietspuzzeltocht. Deze tocht is voor de echte puzzelaars onder ons! U gaat Den Haag verkennen aan de hand van verschillende foto’s en dus niet aan de hand van een routebeschrijving. De foto’s variëren van gebouwen tot standbeelden. Volgt u de punten die wij voor u gefotografeerd hebben? Dan zult u genieten van een prachtige route van Den Haag naar Scheveningen. Onderweg zult u ook vraagstukken moeten beantwoorden. Bent u als eerste met uw team over de finish en heeft u de meeste vraagstukken goed beantwoord? Dan gaat u naar huis met een leuke prijs!

Raften

Na een heerlijke lunch bij de beachclub bent u klaar gestoomd voor een spannend avontuur op zee. U gaat samen met een team van acht personen de wilde zee aan. Om door de branding heen te komen moet je als team samenwerken. Samen tegelijk peddelen, tempo maken en sturen zijn de belangrijkste onderdelen die jullie als team onder de knie moeten krijgen. Durft u de uitdaging aan tijdens uw sportief bedrijfsuitje in Den Haag?

Giant Beach Games

Nadat u weer een beetje bent opgefrist gaan we er tegenaan tijdens de zeskamp. Ook hier staat teambuilding centraal. De zeskamp bestaat uit zes originele spellen. U kunt van te voren een keuze maken uit 30 verschillende spellen, waaronder de Giant Beach Bal race, een estafette over de stormbaan, ober run of schepje, emmertje en zeefje. Na deze sportieve dag kent u uw collega’s als geen ander.

Sportief Den Haag combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Sportief Den Haag’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Den Haag geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu