Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Running Dinner Den Haag

Running dinner Den Haag; Een culinaire ontdekkingstocht door Den Haag! In samenwerking met de gezelligste brasserieën en restaurants van Den Haag organiseert Hèt EvenementenTeam voor u een Running dinner. Een bijzonder smakelijke stadstocht, waarbij u onderweg geniet van de gastronomische hoogstandjes die de stad te bieden heeft.

Running dinner Den Haag

Het Running dinner in Den Haag is een smaakvolle en gezellige manier om de prachtige stad goed te verkennen. Gedurende de tocht maakt u kennis met drie verschillende restaurants waar u geniet van het voor-, hoofd- en nagerecht.

Tip: dit arrangement is ook mogelijk als Running Brunch. Bij de Running Brunch geniet u bij drie restaurants in Den Haag van smakelijke ontbijt- en lunchgerechten.

Running dinner Den Haag combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Running dinner Den Haag’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor Running dinner Den Haag geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu