Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Ontdek Scheveningen

Ontdek Scheveningen bedrijfsuitje; Vandaag bekijkt u niet alleen Den Haag, maar heel Nederland in Madurodam. Na de rondleiding gaat u doormiddel van het spelprogramma Levend Ganzenbord naar Sea Life toe. Heeft u weleens een piranha van dichtbij gezien? Tijdens een bezoek aan Sea Life leert u de onderwaterwereld kennen. De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner bij Crazy Piano’s.

Madurodam

In Madurodam komen de miniaturen en hun verhalen tot leven. Er is veel te zien, te beleven en vooral te doen! Tijdens een bezoek aan Madurodam kunt u heel miniatuur Nederland in één keer beleven. Bij de ingang van Madurodam ontvangt u een plattegrond met veel informatie en een scankaart. Door middel van deze scankaart kunt u de videoschermen in het park activeren, zodat er een filmpje opstart. Met deze scankaart kunt u interessante verhalen verzamelen om ze zo laten weer te bekijken op de schermen in de muren.

Levend Ganzenbord

Bij Levend Ganzenbord is, net als in het originele spel, het speelveld verdeeld in 63 vakken. Maar bij Levend Ganzenbord staat elk vak voor een plaats in de stad waar het spel gespeeld wordt. De teams gooien om de beurt met een grote dobbelsteen. Het aantal ogen dat gegooid wordt is het aantal stappen dat men vooruit mag. Ook bij deze variant geldt: “pas op!” kom niet in de put terecht. Het team dat als eerste bij het eindpunt aankomt is de winnaar van de dag!

Sea life

U brengt een bezoek aan de verrassende onderwaterwereld in Sea Life Scheveningen. Tijdens de wandeling langs ruim 45 aquaria ontmoet u veel verschillende soorten vissen. Wat dacht u van de bekende kabeljauw en kreeft, maar ook de roggen en zeesterren komen voorbij. In het deel van de Amazonia waant u zich in het tropische regenwoud. Hier zult u de bewoners zien die aan de Amazonerivier wonen en uiteraard de gevaarlijke piranha’s die in dat gebied leven. Ook zult u tijdens dit bezoek de onderwatertunnel tegen komen. Hier bent u omringd door 180.000 liter water en ziet u zeeschildpadden, zwartpuntrifhaaien en prachtige koralen!

Ontdek Scheveningen combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Ontdek Scheveningen’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Den Haag geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu