Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Koninklijk Den Haag

Koninklijk Den Haag bedrijfsuitje; De stad ontdekken met een koninklijk tintje? Ooit benieuwd geweest naar de plek waar alle politieke beslissingen worden genomen en waar Koning Willem Alexander zijn troonrede zal voorlezen?

Dat gaat u vandaag meemaken samen met uw collega’s tijdens uw personeelsuitje in Den Haag. Daarna zult u met een camera de stad op een hilarische manier ontdekken. Tijdens de lunch kunt u even bijkomen, want daarna zult u uw ogen niet geloven tijdens een rondleiding door De Gevangenpoort.

Tweede kamer en Ridderzaal

De stad Den Haag leren kennen met een koninklijk tintje begint natuurlijk bij de bekende Tweede Kamer en de Ridderzaal. Tijdens de rondleiding brengt u een bezoek aan diverse zalen. Zo zijn er verschillende zalen die u doen verbazen zoals de plenaire zaal, de statenpassage, de handelingenkamer en de oude vergaderzaal. Natuurlijk zult u het gebouw niet verlaten zonder een gedeelte van het vragenuurtje mee gemaakt te hebben op de publieke tribune. Uiteraard wordt de Ridderzaal ook bezocht waar de Eerste en Tweede Kamer samen vergaderen. Hier wordt altijd op de derde dinsdag van september de troonrede voorgelezen door Koning Willem Alexander.

Polaroid Action

Na de indrukken die u heeft opgedaan gaat u in teams de stad op een hilarische manier verkennen. Met een routebeschrijving, een pen, papier en een polaroidcamera op zak, zult u langs toeristische trekpleisters lopen zoals de Gevangenpoort, het stadhuis, de ministeries, Haagse paleizen en diverse musea. Laat u zich van uw creatieve kant zien en maak de leukste foto’s. Na dit hilarische spelprogramma krijgt u de foto’s mee naar huis als aandenken.

Rondleiding Gevangenenpoort

Heerlijk van de uitgebreide lunch genoten? Dan is het nu tijd om de gevangenen poort te ontdekken. Tijdens het bezoek verteld de gids het spannende en meeslepende verhaal over het leven van de gevangenen uit 1420. Zo krijgt u te horen over ontsnappingen, strafmaatregelen, beroemde gevangenen en martelwerktuigen. U zult uw ogen niet geloven wanneer er een aantal martelwerktuigen ook daadwerkelijk getoond worden. De rillingen voelt u over uw lijf gaan als u denkt aan de tijd hoe het er toen aan toe ging.

Koninklijk Den Haag combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Koninklijk Den Haag’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Den Haag geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu