Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Bedrijfsuitjes Den Haag

Bedrijfsuitjes Den Haag; Den Haag is dé regeringsstad van Nederland. Hier worden alle politieke besluiten genomen. Bent u hier altijd nieuwsgierig naar geweest, breng dan een bezoek aan De Gevangenpoort, Het Binnenhof, De Ridderzaal en de Tweede Kamer tijdens uw bedrijfsuitje in Den Haag.

Wilt u liever de stad vanaf het water bezichtigen? Dan is een rondvaart zeer zeker aan te raden. Wist u dat het strand op een kleine afstand van Den Haag af ligt? U kunt verschillende activiteiten zoals powerkiten, zandkastelen bouwen, Giant Beach Games en vele andere ondernemen. Geniet van een heerlijk diner in één van de vele beachclubs die de kustlijn rijk is. Wij helpen u graag op weg om de unieke plekken van Den Haag en
omstreken te verkennen tijdens de bedrijfsuitjes Den Haag!

Bedrijfsuitjes Den Haag

In het menu aan de linkerkant van de pagina vindt u een overzicht van ons aanbod aan bedrijfsuitjes in Den Haag. De arrangementen zijn zorgvuldig samengesteld en geschikt voor een ieder gezelschap. Deze arrangementen zijn slechts een greep uit een scala aan mogelijkheden die Hèt EvenementenTeam aan kan bieden qua bedrijfsuitjes in Den Haag. Staat uw activiteit in Den Haag hier niet bij? Geen probleem, bel dan 085 25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers. In overleg met u kunnen wij een compleet bedrijfsuitje in Den Haag op maat samenstellen. Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar!

Voor alle personeelsuitjes en bedrijfsuitjes Den Haag geldt een minimale deelname van 15 personen! Ook is het mogelijk om meerdere arrangementen met elkaar te combineren.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu