Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Avontuurlijk Scheveningen

Avontuurlijk Scheveningen; Samen met uw collega’s gaat u vandaag een van de bekendste badplaatsen van Nederland bezoeken. Tijdens een bezoek aan Sea Life leert u de onderwaterwereld kennen. Na dit bezoek gaat u creatief aan de slag met de workshop graffiti spuiten. Laat uw creativiteit de vrije loop. Daarna gaat u de Noordzee op voor een spannend avontuur op zee! Durft u het aan?

Sea life

U brengt een bezoek aan de verrassende onderwaterwereld in Sea Life Scheveningen. Tijdens de wandeling langs ruim 45 aquaria ontmoet u veel verschillende soorten vissen. Wat dacht u van de bekende kabeljauw en kreeft, maar ook de roggen en zeesterren komen voorbij.

In het deel van de Amazonia waant u zich in het tropische regenwoud. Hier zult u de bewoners zien die aan de Amazonerivier wonen en uiteraard de gevaarlijke piranha’s die in dat gebied leven. Ook zult u tijdens dit bezoek de onderwatertunnel tegen komen. Hier bent u omringd door 180.000 liter water en ziet u zeeschildpadden, zwartpuntrifhaaien en prachtige koralen!

Workshop graffiti spuiten op het strand

Na alle indrukken die u heeft opgedaan is het tijd om zelf aan de slag te gaan. U gaat samen met een collega een prachtig kunstwerk maken op een doek. U heeft het vast weleens gezien, graffiti in tunnels, op muren of bruggen, of een kunstwerk van graffiti. Tijdens deze workshop leert u de eenvoudige techniek van het spuiten en het schilderen in de juiste verhoudingen en vormen. Ook het omgaan met de vele kleuren en kleurovergangen zijn belangrijk om te weten. U zult verstelt staan hoe creatief u eigenlijk bent. Uw creatie mag u uiteraard mee naar huis nemen.

RIB varen

Nadat u een mooie, creatieve creatie heeft gemaakt, is het tijd voor actie. Met een RIB, totaal goed voor 370 PK, raast u met volle snelheid over de Noordzee. Hierbij stroomt de adrenaline door heel uw lijf. Deze unieke ervaring zult u de rest van uw leven niet vergeten. Ervaar ‘the ultimate speed’ van de RIB.

Avontuurlijk Scheveningen combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Avontuurlijk Scheveningen’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Den Haag geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu