Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Actief Scheveningen

Actief Scheveningen; Vandaag gaat u samen met uw collega’s een actieve dag in Scheveningen tegemoet. Allereerst laat u uw creatieve geest vrij tijdens het ontwerpen van vliegers. Na het ontwerpen van de vliegers is het tijd voor het actieve vliegeren, namelijk powerkiten.

Houdt u de krachtige grote vlieger in de lucht? Aan het einde van de dag hebben wij een optie voor u. Wilt u actief gaan blokarten op het strand of houdt u liever een competitie tussen uw collega’s met een beachvolleybal toernooi. Stel uw Actief Scheveningen bedrijfsuitje helemaal naar wens samen!

Workshop vliegers maken

U gaat tijdens deze workshop uw eigen vlieger decoreren. Onder begeleiding van professionele instructeurs in kleine groepen zelf een vlieger maken. U kunt kiezen voor een makkelijke opdracht om in groepen een vliegermodel te maken. Maar het is ook mogelijk om uw collega’s opdracht te geven waaraan de vlieger moet voldoen – en alle benodigde materialen natuurlijk -, waarna zij hun eigen creativiteit de vrije loop kunnen laten. Het leuke van dit laatste is, dat elke groep een compleet andere vlieger zal maken. Het is belangrijk dat de collega’s goede communicatieve vaardigheden hebben.

Powerkiten

Tijdens het Powerkiten zult u vliegeren met speciale zeer krachtige vliegers. Vliegeren is en blijft een uitdagende, spectaculaire strandactiviteit. Tijdens de workshop leren gediplomeerde instructeurs u hoe u een vlieger moet oplaten, hoe u ermee moet sturen en hoe de vlieger uiteindelijk weer neergelaten kan worden. De kites zijn krachtige vliegers waarbij uw armen, afhankelijk van de windkracht, het nodige te verduren zullen krijgen. Zowel beginners als gevorderden bieden wij op maat gemaakte voorlichting aan. Iedereen zal versteld staan over de kracht die vrijkomt tijdens het Powerkiten.

Beachvolleybal toernooi

Tijdens het beachvolleybal toernooi bestaat elk team uit 2 tot 6 spelers, welke de bal over het net moeten spelen. Beachvolleybal is een ideale sport om goed te leren samenwerken. Er is namelijk een gezamenlijk doel: het andere team verslaan. Het Beachvolleybal toernooi bestaat uit 2 poules waarin de verschillende teams de strijd tegen elkaar aangaan, uiteraard om de felbegeerde eerste plaats. Er is ook een prijsuitreiking, waarbij het winnende team een leuke prijs ontvangt.

Actief Scheveningen combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Actief Scheveningen’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Den Haag geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu