Swingend Den Haag

Swingend Den Haag; niets is leuker dan om met uw collega’s een swingend uitje tegemoet te gaan in Den Haag. Stel uw ritmisch gevoel op de proef tijdens de muzikale workshop Djembé, zing uit volle borst mee tijdens de workshop smartlappen zingen en sluit de dag af met de actieve workshop Capoeira. Een dag om nooit te vergeten!

 

 Swingend Den Haag workshop djembé Den HaagSwingend Den Haag Swingend Den Haag

 

Swingend Den Haag

Djembé
Ritme en enthousiasme staan centraal tijdens de workshop Djembé. Leer tijdens de workshop zelf muziek maken op de bijzondere Afrikaanse trommels. Een ervaren instructeur zal met veel passie en gevoel voor ritme zijn kennis op u overbrengen.

 

Smartlappen zingen
Wat past er beter in uw arrangement bij het thema swingend Den Haag dan een workshop smartlappen? Tijdens deze workshop zult u onder begeleiding van een artiest de leukste liederen gaan zingen. Uiteraard is er een boekje aanwezig waar alle songteksten in staan. Zing uit volle borst mee met uw favorieten, zoals Marco Borsato en André Hazes. Ook bestaat er de mogelijkheid om tijdens de workshop uw eigen smartlap te schrijven.

 

Capoeira

Ervaar dé Braziliaanse martial art waarbij acrobatiek, muziek, dans en gevecht samenkomen. Op het ritme van opzwepende muziek speelt u het sportieve spel van schijnbewegingen, aanvallen en verdedigen. Laat u verrassen door deze spectaculaire dans -en vechtkunst. Er wordt tijdens de workshop een spel gespeeld, geïnspireerd door klanken van de berimbau (snaarinstrument). Slimheid, techniek, conditie en snelheid spelen een grote rol.

 

Swingend Den Haag combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Swingend Den Haag’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 070- 7567500 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

 

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Den Haag geldt een minimale deelname van 15 personen!
 

Swingend Den Haag smartlap zingen Den HaagSwingend Den Haag personeelsuitje