Sportief Den Haag

Sportief Den Haag; heeft u zin in een sportief avontuur in Den Haag? Dan wordt dit een bedrijfsuitje om nooit te vergeten. Wat dacht u ervan om aan de hand van een routekaart, foto’s en een fiets een route te maken van Den Haag naar Scheveningen? Na een uitgebreide lunch in een beachclub moet u uzelf klaar gaan maken, want u gaat raften over de wilde golven van de Noordzee. Nadat u eenmaal de kick te pakken heeft gaat u strijden tegen uw collega’s bij de Giant Beach Games. Wie heeft het meeste uithoudingsvermogen? Kom erachter tijdens uw sportief bedrijfsuitje in Den Haag.

 

Sportief Den Haag Fietspuzzeltocht Den Haag personeelsuitje Sportief Den Haag Sportief Den Haag Brandingraften Den Haag Sportief personeelsuitje Den Haag Sportief Den Haag Giant beachgames Den Haag sportief bedrijfsuitje Den Haag

 

Sportief Den Haag

Fietspuzzeltocht
De sportieve dag begint met een fietstocht. Het is niet zomaar een fietstocht, maar een fietspuzzeltocht. Deze tocht is voor de echte puzzelaars onder ons! U gaat Den Haag verkennen aan de hand van verschillende foto’s en dus niet aan de hand van een routebeschrijving. De foto’s variëren van gebouwen tot standbeelden. Volgt u de punten die wij voor u gefotografeerd hebben? Dan zult u genieten van een prachtige route van Den Haag naar Scheveningen. Onderweg zult u ook vraagstukken moeten beantwoorden. Bent u als eerste met uw team over de finish en heeft u de meeste vraagstukken goed beantwoord? Dan gaat u naar huis met een leuke prijs!

 

Raften
Na een heerlijke lunch bij de beachclub bent u klaar gestoomd voor een spannend avontuur op zee. U gaat samen met een team van acht personen de wilde zee aan. Om door de branding heen te komen moet je als team samenwerken. Samen tegelijk peddelen, tempo maken en sturen zijn de belangrijkste onderdelen die jullie als team onder de knie moeten krijgen. Durft u de uitdaging aan tijdens uw sportief bedrijfsuitje in Den Haag?

 

Giant Beach Games
Nadat u weer een beetje bent opgefrist gaan we er tegenaan tijdens de zeskamp. Ook hier staat teambuilding centraal. De zeskamp bestaat uit zes originele spellen. U kunt van te voren een keuze maken uit 30 verschillende spellen, waaronder de Giant Beach Bal race, een estafette over de stormbaan, ober run of schepje, emmertje en zeefje. Na deze sportieve dag kent u uw collega’s als geen ander.

 

Sportief Den Haag combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Sportief Den Haag’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 070- 7567500 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Den Haag geldt een minimale deelname van 15 personen!
 

Sportief bedrijfsuitje Den HaagSportief bedrijfsuitje Den Haag